Ny hjemmekamp for gutta

​Mikkel Gran Frankmo er klar for ny hjemmekamp på lørdag.
Foto: Stian Fossum Larsen - HA

Bjørn Nybu
31.08.2018
Lørdag er det duket for ny hjemmekamp på Sveum når vi får Orkla på besøk.

​Vi håper på at poengfangsten fortsetter når vi igjen får trønderbesøk på eget gress. Gutta har noe å revansjere etter 4-1 tapet den 12. mai som er siste gang vi gikk poengløse av banen.

Trener Vemund Brekke Skard rapporterer om ei god treningsuke og tilnærmet skadefri tropp så forutsetningene for nok en gang å levere en god prestasjon er absolutt tilstede.

Orkla ligger i dag under streken og vil nok mobilisere alt de har for å ta med seg poeng tilbake til Trøndelag. De var før sesongen sett på som et av avdelingens sterkeste kort så de ønsker helt sikkert å vise at tabellplasseringen ikke er som forventet.

Gutta er meget godt fornøyd med publikumsoppmøtet de siste kampene og ikke minst engasjementet rundt laget og klubben denne sommeren så de håper at også denne lørdagen blir det bra med publikum på tribuna.
Vi håper å se deg på Sveum i morgen.

PS! Er du ekstra interessert i Dala-fotballen og lurer på hvordan etterveksten i klubben er så anbefaler vi å ta turen til Sveum kl. 13:30 lørdag hvor vårt spennende G16-lag møter Elverum.