En hilsen ved sol-snu

​Styreleder Sigbjørn Johnsen

Bjørn Nybu
20.12.2018
Les Styreleder Sigbjørn Johnsen sin hilsen etter årets sesong.

HILSEN VED SOL-SNU.

På vegne av styret i Brumunddal Fotball vil jeg takke alle aktive, trenere, lagledere, dere som sørger for at kampene blir gjennomført, som holder orden på utstyr, tar vakter i kiosken og passer på at lagene har det bra. Veterangruppa som stiller til dugnad, enten det er å legge nytt dekke på bane 2 eller maling på klubbhuset. Til dere som støtter oss økonomisk og som gjør at vi kan drive på med aktivitet til glede for både jenter og gutter, unge, så vel som de litt eldre. Kort og godt alle som bidrar til at Sveum skal være en plass med idrettsglede til og for alle. For de som er ute på banen, men også for de som er rundt banen.

Til Anders og hans gode hjelpere, som til og med har fått ny traktor i løpet av året. Til Morten og Bjørn som har holdt og holder styr på alt stort og smått som skal til for å drive klubben framover, til Fred Leo på sport og marked. Jeg vil takke BAIL (Allianseidrettslaget) for godt og framtidsrettet samarbeid gjennom året. Det blir en spennende vei videre for utvikling av anlegg og aktiviteter.

Vi vinner kamper, spiller uavgjort og til og med taper kamper. Slik er det og slik vil det bli, også i fortsettelsen. Økonomisk har det vært et godt år for klubben. Det gjør at vi kan starte bedre forberedt for 2019 sesongen, både sportslig og økonomisk.

Sveum er viktig for Brumunddal og utviklingen av byen. Vi ønsker at flere vil delta og bidra til at Sveum blir enda viktigere for idrett, aktivitet og folkehelse. Til å løfte Ringsaker et steg videre, gjøre det sammen med andre klubber, lag og foreninger i kommunen.

En riktig god jul og et godt nyttår til dere alle til alle.

Sigbjørn